huuuuu....

jaa nu börjar det blir tungt och rent sagt jävligt, iaf om kvällarna, vet verken hur jag ska sitta eller stå för att det inte ska kännas jobbigt..Nätterna blir inte långvariga heller antingen kan man inte somna för att det är på tok för varmt eller så måste man upp och kissa stup i kvarten. Ja eller så får man ett antal sparkar i sidorna så då störs sömnen av det. Undrar om det är meningen att man ska vänja sig nu innan för att kunna vara vaken sen när busen kommer ut. Förhoppningsvis så håller kroppen på att vänja sig, kan tänka mig själv sen när jag inte har kunnat sova på fleranätter då lär jag inte vara någon trevlig person. Har alltid varit van vid att kunna sova så bra om nätterna men nu kan man ju räkna med sömnlös tid framöver :)..  Usschhhh känner mig lite ensam idag också, inget roligt att ha fredagsmyss själv, fast visst nu kommer ju Johannes hem på tisdag sen ska han ju vara hemma till 8 oktober så då är vi lediga båda två tillsammans nu fram tills dess. Fast antar att vi lär vara sysselsatta :) fast på ett mycket trevligt sätt :)..  Tiden nu innan är det bara att gå att vänta tills det är"DAGS" ! skönt att det är sommar iaf så finns ju lite att sysselsätta sig med, är ju faktiskt sailet nästa helg så det får man väl besöka en runda och kanske äta en langos, Jaa jag orkar faktiskt röra på mig fortfarande och jag kan fortfarande göra saker :)... Som inte vissa tror :)  Jösses!

Idag har jag varit på Dragsö med Fia och Karlsson, mycket trevligt!.. Har faktiskt fått lite färg, har ju annars inte blivit mycket av det denna sommaren. Även jag som är en sådan badkruka badade lite inte dåligt det :)..
En runda med minigolf blev det också, får skylla förlusten på att man inte är så böjbar längre är ju inte lätt att plocka upp bollen i alla vattenhål :D..

Köket är i stort sett färdigt nu också återstår bara massa små detaljer, är så fruktansvärt nöjd!!
Blev verkligen jätte bra, känns skönt att ha huset rent igen.Har ju varit upp och nedvänt i 2 veckors tid ju. Det tar lite längre tid än vad man egentligen tror. Tur man har en sådan händig far annars har det blivit en mkt dyrare historia.
Så snällt att hjälpa oss så mycket!

Nehee nu ska jag bege mig till Kalmar, ska fira bror min som fyllt 18!...

////Saaandraaaaa


RSS 2.0