Bliir inte riktigt som man tänkt sig....

Här har tiden stått stilla, inte riktigt som min vardag. Hade verkligen fullt upp förra veckan var saker varenda dag men det är ju skönt så inte dagarna känns så långa. Var späännande när man kom hem i onsdags och inte kom in genom dörren var säkert  3 dm snö över hela trädgården så det var ju bara att ringa sin far och be han komma och hjälpa mig skotta. (Som dom få ställa upp varenda gång Johannes är borta ,är ju konstigt nog alltid något). Ja till slut kom jag in iaf, hade lite middag hemma för mina vänner hade förberett en smörgåstårta kvällen innan som vi mumsade i oss inte dumt alls:D Ja innan det var jag ju och vägde Mika och hon fick sin 6 månaders vacc. gick jätte bra hon gnydde till bara Mammas duktiga tjej!! Var ju även en kontroll på henne så hon hänger med i utvecklingen och det gjorde hon ju såklart!! <3 ja och på torsdagen var det dags för lönesamtal och träffa mina kära arbetskamrater. Lönesamtalet vet ja inte hur det gick redigt, varenda gång innan jag ska ha det så tänker ja på en massa saker jag ska säga på de olika punkterna men sedan när jag sitter där är det precis som jag blir stum och kommer inte på ett dugg :D Sedan när man inte varit på jobbat på flera månader så hänger man inte med riktigt får väl ta igen det sen. Men ska väl inte vara så gick ju över förväntan ändå tycker ja. På fredagen var det fullt hus hemma hos mig Ellike kom och hennes lille pojk Viggo som också är född förra året, dom är så söta ihop nu när Mika är mer intresserad :), vi satt och studerade dom i evighet kändes det som! Sen var jag och hämtade Anita på kvällen så det blev lite tight med sovplatser men det löste sig till slut! Var mycket trevligt iaf, sitta och prata en massa gamla minnen tror inte vi stängde ögonen förrän 3 på natten men var en liten Viggo också som vaknade vid 1 och sen ville han inte sova mer. Tror ja ha blivit för bekväm av Mikas sovrutiner så var helt slut sen när jag vaknade ännu en gång vid 6 på morgonen när han vaknade igen:D.. Men det gick bra ändå fick ta igen det på lördags natten.

Och nu är det måndag igen, har suttit hela morgonen och ringt försäkringskassan trevligt när man ringer dom och få kö plats 234 då vet man att man få sitta med luren i örat ett tag. Satt igår kväll och skulle räkna ut för Johannes pappaledighet och sedan förlänga min, tror jag blev fyrkantig i ögonen sen för jag är så fruktansvärt svårt att veta hur vi ska lösa allt detta? Hur vi ska göra för att vi ska kunna vara hemma ett par veckor tillsammans i sommar ? Orka inte förklara allt här för det skulle ta ca 2 sidor till och är väl inte av något större intresse så tror jag lämnar det!

Har inga bilder att bjuda på heller eftersom jag inte "hunnit" köpa batteri men får väl fixa det idag!


Hoppaaas

Vet inte vad som hände med mitt inlägg igår, blev helt konstigt när jag hade lagt upp det. Bilderna flyttade sig och blev understrucket på vissa ställen, det gick inte och ändra heller Mkt mysko! Får se om det blir bättre idag. Var tänkt jag skulle åkt hem idag men funderar på ifall ja ska stanna tills morgon bitti usch jag är så fruktansvärt sällskapssjuk, men så fort ja kommer hem sen brukar det inte bli så farligt eller så tycker jag det är hemskt! Ja det är bara fortsätta klaga och gnäla för någon annan lösning kan jag inte se på det här! Får väl se om vi kanske ska försöka flytta in mot staden så är det lättare att ta sig någon stans och helst eftersom vi måste ha Nattis dagis inne i stan, annars blir det ett väldans farande. Uschh tycker jag bara ältar och ältar!!  Tycker jag alltid bli lite OFF så fort ja blir själv igen, så typiskt mig också att låta mig sjunka så lågt istället för att ta tag i saker och ting. Lättare att dra täcket över huvudet och bara tycka synd om mig själv och låta det bli hemresa för Johannes igen.
Nee ska försöka hitta på lite saker och har ju faktiskt lite att göra denna veckan så det ska nog gå denna gången också, ska ju först på kontroll med Mika i morgon se ifall hon gå igenom besiktningen:). Sedan på kvällen har jag bjudit hem mina tjejer på middag nu är bara problemet vad jag ska bjuda på har suttit och funderat hela morgonen men kommer verkligen inte på något???.. Får väl kolla lite på nätet och se ifall man hittar något gott. På tal om gott så fick jag min mor att göra kroppkakor igår, så ännu en gång fick man uppleva den där gravid känslan:).. Det var inte alls dumt! Krävdes lite övertalning men tillslut gav hon med sig:)
 <------ Var bara tvungen :D

På torsdag ska jag till jobbet på lönesamtal, trodde inte jag skulle ha något eftersom jag är mamma ledig men ändrade planer. Så får se om man få några extra slantar i fickan! Hade ju inte suttit fel precis i dessa tider! Tänkte jag skulle åka in lite tidigare så jag kan umgås lite med mina kära arbetskamrater måste ju erkänna att jag saknar dom en del:).. Har nog aldrig varit med om en arbetsplats där man kan vara sig själv till 100% finns nog inget man inte kan dela med dessa kära människor! Som jag har nämnt innan så är det precis som att ha 12 mammor till och det är de verkligen! Om det blir nu som jag och Johannes ha pratat om så blir det troligen att jag börja jobba igen den 1 maj och Johannes blir hemma från 1 maj till slutet av Aug, tills Mika börja på dagis. Har inget emot att jobba och jag gör det ju mkt hellre när jag vet att jag får ha min Johannes hemma hela sommaren.
Plus att jag vill försöka spara lite föräldrar dagar tänkte ja om jag skulle börja gå in och börja jobba någon enstaka dag nu i feb,mars är ju roligt att ha dom dagarna i framtiden också.

   

Var igår när vi var på staden, Mika har ju börjat sitta i sittvagnen och det är hon väldigt nöjd över då kan hon sitta och kasta ut nappar och bitringar över hela affären så mamma sen får springa runt och leta efter dom :D Så roligt nu när hon är så med och vill vara med och titta när man är iväg! <3

Köpte bara en skjorta på gina(ja den skjortan alla har:)), leggings och ett par öronhänge. Kunde faktiskt motstå att inte handla något till Mika, hon får nog använda allt hon har nu först :)..

    

 <---- Poooose :D



 <--- min andre älskling:)..


Ny vecka igen

Ja nu är det ny vecka igen och helgen är över, tiden bara går och går! Johannes har redan varit borta 5 dagar nu så börjar närma sig hälften :). ja man får tänka så annars så känns det som en hel eviget. Jag förstår inte hur jag överlevde innan när han var borta i 6 veckor, vad gjorde jag då?.. Man kan ju tycka att jag borde ha mer att göra nu när Mika finns i mitt liv men är väl att det kan kännas lite jobbigt ibland att behöva ta hand om allting själv är ju trots allt lättare när man är 2. Blir nog sen skillnad när man börjar jobba igen och man först ska i väg och lämna Mika på dagis sen jobba sen hämta igen och sen är det ju kväll igen. På ett vis så längtar man lite till det också lite mysigt att få komma till dagis och mötas av liten Mika som står där och väntar på sin mamma:D Vad stor hon kommer kännas då, helt plöstligt ligger hon inte i min famn längre och blir inte beroende av mig längre på samma vis. Bebistiden kommer helt plöstligt vara över och man kommer inte vara med henne hela dagarna. Ja tiden förändras!


 

Ja ni ser vem som har fått kamera igen:D Fick köpa min brors kamera för han använder den inte så mkt:) Så blev väldigt lycklig! Nu slipper jag köpa en helt ny, så nu kan jag fota min lilla ängel igen <3

   

Mika äter gröt! :) Så lycklig blir man av det:)

Får väl ta och berätta lite om vad man har sysselsatt sig med i helgen också, i fredags var jag hos Sara och hälsade på, var mycket trevligt! Satt och drack lite vin och åt jätte god köttfärsspaj och blåbärsspaj till efterrätt så man blev mkt uppvaktad! Sedan tillbringade vi resten av kvällen framför tvn. fast jag vet inte jag tror vi satt och tjattrade för mkt för hängde inte med alls på vad som hände på programmen:D Lr hur var det egentligen Sara?:)
Först innan jag åkta hem till Sara så var det ju babysimmet för 2a gången, blir så glad varje gång det blir fredag för det är verkligen jätte mysigt. Tror Mika och jag tycker det är lika roligt faktiskt:).. Mycket trevliga människor där också, alltid lika roligt att träffa lite människor som har barn i samma ålder man har massa saker att dela med varandra. Roligt att se skillnader bara på dom som är några veckor äldre, händer ju så otroligt mkt! Har hänt massa saker med Mika nu också faktiskt hon sitter mkt stadigare från bara förra veckan och hon har fått sin 1a TAND. Den har inte kommit upp än men känner att det är vasst där en av framtänderna ska sitta:).. Så nu kan jag inte låta bli att vara där och pilla hela tiden fast det verka inte göra henne något alls för det kliar väl något hemskt:).. Det förklarar gnällandet nu för tiden och lär väl hålla i sig så ett tag också kan jag tänka mig.



Har provat gåstolen också:)

Nu vaknade mitt lille pyre dags för lite middag nu då sen ska vi bege oss in till stan för att spendera lite till pengar :).. Idag blir det lite hemmagjord barnmat, testade att göra köttfärssås i går kväll som Sussey.blogg.se hade tipsat om på sin blogg och det var mkt omtyckt så tack för det :).. Så fick ihop några portioner som jag ha fryst in! Ekonomisk, i vissa lägen kanske:)


 

RSS 2.0