-Shoppping-

Ja vem blir inte lycklig av shopping, tänk att man kan blir så fruktansvärt tillfredställd inombords att få handla en massa saker, vare sig det är till hemmet,kläder, skor  ja det speler egentligen inte så stor roll vad det är , man njuter mkt iaf när man få dessa trevliga saker inköpta :).. Inte lika roligt för kontot kanske som får lida av tomrum de sista dagarna innan lön, medans en annan sitter i hög av sina nyinköpta prylar :).. Man är verkligen en materialist!!. 

Ja idag var det även en sådan dag som det blev lite gott och blandat! Fick ett par byxor inköpta, kändes verkligen skönt att man kan ha ett par byxor som passar magen. Lite baby kläder blev det också, det var ju så extremt mkt att välja på och det ena plagget är ju sötare än det andra. Man blev ju galen! Kunde plockat på mig hur mycket som helst! Tycker det är lite krångligt att hitta något som passar både en liten flicka eller pojke, men hittade 2 små söta byxor plus 2 små söta bodys :) ja och strumpor då :).. Så det blev jag mycket nöjd med!.. Har ju fått inskaffa en liten inköps lista nu som jag ha fått skriva upp allt det viktiga som behövs köpas nu innan det lille knytet kommer. Man kunde aldrig tänka sig hur mycket det är som behövs, så man vet ju var alla pengar ska stoppas nu en tid framöver. Så får väl försöka ta lite isänder nu, så man inte får allt i en klumpsumma sen. Ibland får man vara smart nog att tänka ett steg längre. Får troligen lära mig att göra det sen annars.

Nu åker min sambo snart ifrån mig igen, på torsdag ska han bege sig ut 3 veckor på Cinderalla så då blir man ensam igen. Men det ska nog gå bra, tänkte att jag skulle försöka jobba lite helger nu när han ändå är i väg så man kan få ihop lite extra pengar. Nu längre har man ju inte så mkt planerat på helgerna so m förr, så nu kan man ju försöka sysselsätta sig med saker som är av nyttiga själ !..

Nu ligger min Johannes här bredvid mig och sover som en stock, och lille Rocky nedanför :).. Man borde nog också försöka stänga ögonen snart. Att sova har man då aldrig några problem med, tyvärr tycker jag man ha hamnat en sådan trött svacka igen, känner inget ork för saker som jag borde. Jaa det är mycket man få stå ut med!.. Gnäll Gnäll

**Blir så besviken när du inte ens kan ringa en signal?, Förstår inte varför det blivit såhär?....**


       
  




Godnatt Godnatt på er...


-Iam soo lonely-

Det är verkligen konstigt hur snabbt man vänjer sig att ha någon vid sin sida hela tiden, så fort den människan försvinner så känner man hur något fattas. Jag tycker att jag borde vänja mig efter varje gång han åker, men känns lika jobbigt och tungt när man efter lång tid tillsammans sitter här ensam igen. Det räcker bara att han är hemma här, man behöver inte säga så mkt till varandra utan det är bara närvaron som behövs för att man ska känna en trygghet. Man är allt bra lustig :)
Tycker man ha fått utstå med mycket ensamhet dom åren vi har varit tillsammans, trodde faktiskt aldrig jag skulle klara ett sådant förhållande med ack så fel man hade!! Blir väl så när man blir riktigt kär, då gör man saker man aldrig trodde man skulle klara. Kärleken förändrar en :) Är så glad att det är Johannes som ska bli pappa till mitt barn,tror vi kommer lyckas bra med detta.Vi kommer nog behöva stötta varandra många ggr, och även få en helt annan livssituation. Vi kommer ju i fortsättningen vara 3 st, vi kommer alltid ha en liten mini Sandra och Mini Johannes med oss. Vi kommer bli en liten familj :).. Vem trodde att det skulle bli såhär?.

Fredagen blev som jag trodde mycket trevlig, man fick verkligen ett par goa skratt på Big comedy. Det var verkligen värt pengarna. Det var lite synd bara att man hade hört några av Johan Glans skämt, det var ju honom som man var så förväntasfull på att se, så fick man bli lite besviken istället. Sedan Petra Mede var en total katastrof, det var inte många saker som kom ur hennes mun som var roliga!.. Håller fullständigt med Sara att man kan bytt ut henne mot Magnus Betner så hade det verkligen varit en toppen show =) Sickeen bra smak du ha Sara :)..
Efter showen så var vi som sagt hemma hos Sara och åt lite tacos och spelade buzz :).. Var  mycket trevligt!. Blev en förfest för mig utan alkohol, men gick mycket bra det också!! I trevligt sällskap så går det mesta!.

Nu är det dags för en ny jobb vecka, är bara att tag i det som komma skall, ändå om det känns väldigt jobbigt just. Nu har jag tagit lite semester till helgen som kommer, så det känns det lite lättare än att man skulle ha hela helgen också framför sig. Jag tycker jag börja bli tröttare nu igen så blir helt slut av att jobba dessa tunga helger. Var dödstrött sist... :( Men nu är den lite förenklad iaf så det ska jag nog ta mig igenom.

Nehee nu blir det nog en liten tv stund till, sen tror jag faktiskt det är sängen som gäller för min del!...

Trevlig kväll!!.. ////Saaandraaaa...

                  



Vecka 22.

♥Barnets sinnen mognar och utvecklas för varje dag. Det känner med sina händer över ansiktet och kroppen. Smaklökarna på tungan utvecklas. Ögonlocken är fortfarande slutna. Du kanske upplever att barnet är mest aktivt när du själv vilar. Det är vanligt att barnet vaggas till sömns när du rör dig. När barnet är fött kanske ni upplever att barnet har kvar sin egen dygnsrytm. Det kan ta ett par månader för den nyfödda att anpassa sig och ställa om sig till er sovrytm. Barnet har nu lite hår och nackvirveln syns tydligt. Dess hjärta slår ungefär dubbelt så fort som ditt. De små öronen är mjuka men färdigformade och det hör allt mer av sin omgivning. Många menar att barnet har en fömåga att minnas röster och speciella musikstycken om man spelar de ofta under graviditeten. Huden är fortfarande tunn och rödaktig på grund av de ytligt liggande blodkärlen och att det inte lagt på sig något underhudsfett än.♥
 


Kan ju berätta att mitt lille liv är i full rörelse klockan 22-23 om kvällarna, det stämmer varenda dag också.
Då känner man hur den rör sig för fulla muggar, man kan verkligen inte jämföra känslan med något annat.
Är verkligen helt fantastiskt. Så är ju egentligen inte helt ensam just nu! :)  Godnatt på er!!

 

-Fredaaaag-

Om man tänker tillbaka några månader så hade varenda liten del av mig varit inställd på partaj i kväll och ja och säkert i morgon också, det hade varit nya inhandlade kläder, som man bara köpt bara för att gå ut en kväll.
Det man skulle förtära dessa kvällar hade redan varit donat och klart, Jaa Allt hade handlat om hur kul det skulle bli att få gå ut och dansa loss som aldrig förr precis som alla helger var gjorda för. Alla dessa tjejkvällar vi har haft och skrattat tills man ha kiknat och verkligen haft så roligt tillsammans.. Utan de kvällarna hade man inte överlevt en sec. Hur dåligt man än mådde dagen efter så var det värt varenda sec för man hade verkligen njutat varenda ögonblick på kvällen. Så underbart ha det varit med mina vänner som man bara kan slappna av med och vara sig själv till max. Vad du än hittar på för galenheter så har vi varje bakfylle morgon bara skrattat åt alla fula grejer vi ha utsatt oss för och alla återkommande ångestattackare som ha kommit krypande. Finns nog inte någon som inte varit utsatt för en"full" Sandra som inte kan hålla sina saker i styr någonstans, Tappande nycklar, mobiler, pengar jaa gud vet allt.  Men så roligt som jag ha haft dessa "VILDA" kvällar kan inte ersätta någonting!...

Denna fredag ser allt däremot lite annorlunda ut, man är ju på väg att bli mamma. Så istället för kvällar som aldrig ha tagit slut så är det utbytt till filmkvällar,som nu ett tag framöver få bli mitt nya fritidsintresse. Så systembolagets påse är utbytt till massa god mat och annat smått och gott som kan stilla en gravid kvinna behov =).. Men i kväll däremot ska vi på Big Comedy här i Karlskrona i konserthuset, med den underbara vänskapskrets man har!.. =) Så man kan fortfarande få klä upp sig lite fint, ändå om man har denna kulan i vägen. Kan vara skönt att få hoppa ur dessa mjukisbyxor ibland faktiskt. Efter Showen ska vi upp till Saaraa och äta lite tacos tesammans, som vi även åt i går kväll men en Tacos älskare som jag tacka ju aldrig nej till en till omgång =).. Så det blir garanterat en super trevlig kväll.

Nu har mannen här i huset försvunnit ut på äventyr också, lämnade av honom i Kalmar igår när han skulle ta bussen till Stockholm. Han verkade iaf ha det bra när jag pratade med honom igår kväll. Få hoppas han trivs, skönt om han kan få ett fast jobb igen. Nu var det tyvärr bara 1 vecka borta och 1 vecka hem så blir ju lite farande för honom, men för min del blir jag rätt glad faktiskt, behöver ju inte vara utan honom allt för länge och det känns väldigt tryggt. Man blir väldigt bekväm nu när han varit hemma så länge, så känns faktiskt redan lite ensamt utan honom. Men det skulle jag nog inte erkänna för honom =).. *LER*

Igår tog man en fika i Torsås tesammas med Ellike, Gunilla, Fia och Emma och självklart dom 2 småttingarna Viggo och Stella. :) Trots allt att det blåste en del, så var det så mysigt att träffa dom. Blir ju inte att man ses så ofta, man kan blir mer nu när vi ska ha barn som är lika gamla alla 3 =).. Väldigt komiskt måste jag säga.. Hur gick det till egenligen =)..  Man var ju världens lyckligaste när man fick hålla lilla Stella i famnen en lång stund, tror allt att hon tyckte om mig lite iaf, hon låg där och snuttade Sötnosen =).. Att det ska behöva vara så lång väntan på detta lilla liv men man kanske ska vara glad att man få sova ett par månader till. Iaf när man lyssnar på deras historier.. Bara massa barn prat var det, det är ju inte precis vad man är van vid. Men är så oehört roligt att man ha några st nu som man kan byta erfarenheter med.

Nee nu kanske man ska ut och placera sig i solen stund till, kanske man piggnar till lite innan kvällen....

Ha en Trevlig dag och En trevlig fredagskväll, det ska iaf jag ha!.. =)

                                          Ser nästan ut som min baksida ;).. Hahaha


//////Saaaandraaaaa



-Påskhelg över-

Jaa nu var denna påsken över, inte för att jag någon gång varit särskilt "inne" med detta med påsken..
Jag ha aldrig påskpyntat lr kännt något särskilt inför denna helgen.. Var nog mer när man var yngre och fick klä ut sig till påskakärring och måla ägg m.m. Blir kanske mer speciellt nu när man själv ska bli mamma få pyssla och greja, det kan jag tänka mig att det blir väldigt roligt :)..... Fick iaf ett påskägg som jag t.om. fick leta efter själv, så man kände sig som barn på nytt :).. Det var nog ingen som var vuxen i det läget :)..

I Helgen i det underbara vädret har man haft fullt upp kände mig inte ett dugg utvilad när jag vaknade vid
halv 6 i morse och skulle  bege mig till jobbet, så hade jag ju bytt till en 7-16 tur också som jag inte alls var sugen på idag, men få tänka på alla pengar man tjänar nu när det ha varit lite röda dagar :).. Var sådant farande i helgen, först till Kalmar, sen tillbaka till Karlskrona sen till Skåne sen tillbaka till Karlskrona igen sent på söndags kvällen så var ju bara att lägga sig i sängen så fort man kom hem igen så förklarar nog tröttheten man kände idag...
Var ändå en väldigt trevlig helg, roligt att träffa Johannes "Sida" som man inte träffar så ofta eftersom vi bor som vi gör, så man få ta vara på dom stunder man ses.

Idag har vi grillat lite kött här hemma hos oss, så trevligt i solskenet, vi var väl inte någon av oss särskilt piggelina, men vi fick en trevlig stund tesammans iaf.. =)..

---Jag förstår inte riktigt hur det blev såhär eller varför? Konstigt att det inte finns någon för mig på det viset längre? Vad är anledningen???... Tråkigt nog kan jag inte låta bli att ta åt av mig ändå om jag försöker låta bli!!!----


Vecka 21 är vi inne på idag är så roligt för nu rör det sig för fullt.. :)) åhh vad det gör mig lycklig detta lilla liv är i full rörelse där inne är helt oförståeligt :)... Det finns ingenting man kan jämföra denna känsla med ett lyckorus blir det varje gång iaf :)).. Blev så tacksam i helgen, min moster hade varit uppe i Ullared och hittat en massa grejer till vår lille baby.. Man blir tacksam för allt man få hjälp med, för det är så otroligt mkt man måste köpa, som man inte ens ha tänkt på. Så man får ta lite i taget... Tur man har så många som vill hjälpa oss!..
I morgon ska man till barnmorskarn är så lite man är där i början, men nu är det väldigt ofta man ska dit och kontrolleras. Så i morgon ska man dit och visa sin snygga utstående navel.. hahaha :).. Att man ska behöva ha den vackre navlen nu en väldigt lång tid framöver, plus baken som har blivit en PLUS PLUS SIZE :p.. Tur att man inte ha börjat svullna i ansiktet än iaf, så än så länge slipper man se ut som en köttbulle i nyllet :). Ja jösses det är inte bara magen som ska växa även andra delar följer med på detta äventyr.. Det man kan vara glad för är väl isf brösten som för första gången i mitt liv blivit fylliga och kan fylla ut lite klänningar och linnen hahah :).. Inte alls dumt :) Man få vara glad så länge det varar :)....

--I vecka 21 är kroppslängden omkring 20 cm och vikten ca 420 gram. Barnet kan suga på tummen eller fingrarna, kan knäppa händerna och skaka hand med sig själv. H*N kan reagera på starkt ljus och ljud men också på behaglig musik. Tänk på att dina barn nu kan känna smekningar och beröringar på mammans mage--



´Blivande föräldarna ♥

Nee nu ska jag återgåå till tv tittandet.. Trevlig kvälll....

///Saaaandraaaaa

-Halvtid-

Jaa nu har 20 veckor gått, jag kan faktiskt inte riktigt begripa det riktigt, tiden bara rinner förbi..
Snart kommer jag ligga där på förlossningen och krysta ut detta lilla liv, jaa nervös är bara ett litet ord
för var jag känner för det.. Men troligen destu längre tid det går så vill man nog bara att den lille ska komma ut, är ju ett par extra kilo man ska bära runt på plus en massa trevlig symtom, man tror verkligen att det är en dans på rosor när det egentligen är extremt jobbigt på tusen olika vis! T.ex. som igår kväll när mitt bäcken "låste" sig när jag låg på rygg i sängen, kunde inte hur mkt jag än kämpade få över mig på sidan, kan ju tänka er hur detta såg ut, man är inte speciellt vig och lätthanterlig längre =) hahaha, jaa det hela slutade iaf med att Johannes fick putta över mig på sidan.. =) Jaa herregud, det är bara lite som han få utstå med, vi ska inte snacka om mitt humör som kan ändras på några sec. Gråta, Skratta, Skrika och uttrycka alla dess känslor inom bara en liten stund =) Stackars Johannes säger jag bara =) Kan nog tror att han också blir väldigt glad när bäbisen är ute sen =)


♥I vecka 20 är kroppslängden omkring 19 cm (huvud/stjärt) och vikten i medeltal 350 g. Fram till vecka 20 är alla barn ungefär lika stora, sedan ökar skillnaderna.

♥Det växer ut lanugohår på huvudet. Lanugohår är små, tunna, bleka hår utan pigmentering eller med mycket sparsam pigmentering. Stråna är ofta bara någon millimeter långa. Öronen flyttar fram till sidorna av ansiktet.

Spela gärna musik för barnet - gärna samma melodier. Både barn i magen och små barn älskar upprepningar, något som de känner igen. Nyfödda barn känner igen musik de hört under graviditeten. Till exempel kan barnet börja suga intensivare när just den melodin spelas.♥


Nu i veckan har jag gjort något som verkligen imponera mig själv.. :) Planterat blommor i blomlådor och hängt utanför altanen, mkt vackert måste jag säga. :) Man har inte så mkt att pyssla med när man går här hemma :)


Imponerade?=)


Måste ju berätta att Johannes ha fått jobb nu!.. Så skönt, det var verkligen som att sten släppte från hjärtat.. Nu kan man slappna av lite mer, så den 16 April åker han, fast bara en vecka till att börja med, det är ju bara små potatis mot vad man är van vid:) Så nu ska han till Cinderalla (Färjan), lite komiskt :).. Men det blir nog jätte bra tror jag..

Nu till påskhelgen blir det fullt upp.. Först ska man till Mor och Far och hälsa på dom i deras nya lya på fredag, och äta lite "påskmiddag". På lördag kväll ska vi åka ner till Skåne och fira Johannes mor. Så Även denna helgen är man uppbokad igen!.. Men blir trevligt att vara ledig lite när det ska bli fint väder med :) Skönt!

Klockan 12.15 i morgon ska jag tänka på Helena när hon utsätter sig för massa smärta =) Hehehe.. Ska nog allt ha lite skadeglädje.. :) neeee ja bara skoja men tycker om att retas lite =)... Blir garanterat super fint :).. Vet att jag kommer få igen en massa det brukar man få.. men tycker om dig ändå vännen =)

Neheee.. Nu ska jag tillbringa resten av kvällen framför tvn, lite fråga Olle kanske mkt trevligt program=)

Pusss och Kraaam Vi ses På stan...! ///Saaandraaaaa



Tänkte att Rocky skulle få vara med på en liten bild! Sötee!

Det snurrar i min skalle....

Idag har jag varit full av energi blir väldigt förvånad för det var verkligen länge sedan jag kände mig så pigg. Så ha hunnit med en massa idag här hemma. Så då känner man sig riktigt nöjd med sig själv när man sätter sig vid tvn på kvällen:)... Fick ett skåp av mor och far som dom inte skulle ha nu när dom flyttar, så ha satt det i köket och flyttat runt lite annat. Blir bara bättre och bättre hela tiden, fast är förstås mkt annat man vill ha innan man blir
helt nöjd. Men så länge så känns det riktigt bra faktiskt!. Hade varit skönt att få så mkt som möjligt gjort innan det lille knytet kommer.Men Ack den som ger sig :)

Kan tänka mig att min pigghet kan bero på det fina vädret som ha varit nu i 2 dagar så underbart är det !! Så roligt att få tillbringa mer och mer tid ute.Man kan inte låta bli att plocka fram alla vårkläder och skor. Så trevlans!
Hängde min tvätt ute idag, Hur knäppt det än låter så var det otroligt mysigt att få göra det :).. Man blir glad för väldigt lite ibland!..

Fick även en runda på stan idag, Mysigt i solen! Jag och Elena tog vår premiär glass på Glaciären,det satt verkligen fint en sådan här dag. Såklart kunde inte Sandra hålla fingrarna i styr för sina inköp!!  fyyyy mig!.. Det får man väl förmodligen äta upp sen, som vanligt är man väldigtefterklok...


Helgen är redan bokad och klar, blir en lång jobb helg. Känns väldigt jobbigt just nu men det brukar gå undan när man väl kommit igång.Finns inte så mkt att välja på så det är bara att ge sig in i det med ett leende på läpparna!..
Ska bli så skönt att få vara Mamma ledig sen, förmodligen lär det ju inte bli så mkt vila och ro men ska ändå bli så otroligt mysigt... Längtan är så stor!


Ha en fin kväll och Fin solig dag i morgon! ///Saaandraaaa


Denna klänning blev jag kär i och var självklart tvungen att köpa :)
Där kan jag nog klämma in magen också!:)



Budget brilllor också :) 59 kr på Gina:) Passar plånboken :)



Mummmaaaa.. ! Den med strössel är min, självklart ska man ha allt på! :)
Grattis i förskott stumpan! Hoppas du får en jätte bra födelsedag!
Hipp Hipp Hurra!


RSS 2.0