Underbara vänner....

Just nu sitter jag och Mika och tittar på reprisen på idol, hon ligger och kolla rätt in i tvn så hon är verkligen insatt i detta:).. Idag värkar hon har bestämt sig för att mamma inte ska hinna göra något alls. Hon bara gnäller så fort jag försäker lägga ner henne någonstans så då är det bara att ta upp henne igen och då bli hon jätte  nöjd :) Jaa nu ligger hon och blunda så det förklarar ju allt sötlöken :)
Jahha så har denna helgen också gått, 4 dagar kvar tills mina kära man kommer hem åhh vad jag ska krama honom!! :).. Men dessa dagarna har faktiskt runnit iväg dom också, mina vänner ställer upp till tusen är så tacksam för att man har dom! I fredags var ju Helena, Nadja,Fridha och Emma här och lagade en jätte god wok och tittade på Idol. Dom hjälpte mig lite med Mika så jag hann hänga upp tvätt och gå ut med lille Rocky :) Alltid lika trevligt att ha en tjejkväll,verkligen avkopplande tråkigt nog så var lille Mika på gnäll humör på kvällen så kunde inte vara jätte social men så är det att vara mamma muuu :)...

Igår blev man bjuden på middag hos Ellike och Jim, Ellike hade´satt igång storkok i köket så hon hade fullt upp.:) Det var så gott så,så blev mätt även igår! :) Såå skönt att ha en "hemmakväll" hemma hos Ellike, man känner sig verkligen som hemma där, så skönt att bara sitta och prata och kolla lite på tv. Såå där gick den lördagen...
Idag hade man inga planer men så fck jag ett sms av Nadja i morse ifall jag ville komma och äta lite tacos i kväll och det tackar man ju inte nej till :)) så snälla är dom och ta hand om mig:)) Har inte behövt laga mat en ända gång denna helgen ju :) Det är ju aldrig roligt att laga mat till sig själv så är så nöjd!

Jag har ju glömt kamera sladden i Kalmar så kan ju inte tömma min kamera på kort, det är ju väldigt störande vill ju lägga ut lite kort men nee det får vänta!

Nee nu har hon somnat här så nu ska jag göra ett nytt försök! :)

//Saaandraaaa


Fredag igen....

Har precis legat och vilat en stund på soffan med Mika som tur är vill hon för det mesta sova när mamma vill sova och det är ju inte dumt, men det får man nog ta vara på så länge det varar. I natt vet jag inte riktigt vad hon höll på med, hon vaknade en massa ggr och låg och pratade och grejade så fick inte någon direkt sömn. Så skulle man ju upp i morse och ut med hund och greja innan man skulle till BVC klockan 9 så var rätt slut nu när man kom hem och satte sig och åt lite frukost :).. Man får vara glad att man hinner få i sig lite mat under dagen tillsammans med allt annat man ska göra. Ska försöka plocka fram dammsugan i dag också innan vännerna tittar förbi i kväll. Nadja har förberett en kväll med mat och grejer hon är för gullig den:) Jaa sällskap tackar man ju inte precis nej till så det ska bli mkt trevligt!

Min lilla Prinsessa har iaf gått upp över 2 kg sen hon föddes nu vägen hon 5460 :) Kan inte fatta hur fort det går, får snart ta tag i att rensa ut hennes kläder för storlek 56 värka snart vara ett minne blott. Vissa grejar har man ju bara hunnit använda ett fåtal ggr men så är det anta jag :)...
Nehee ska sätta lille Mika i babysittern och se om man kan få lite uträttat!

Önskar er alla lite fredags mys!! :)

//Saaandraaaa


Lite jobbigt just nu...

Känns lite jobbigt att ha allt själv just nu hus,hund,barn jaa allt jag känner mig väldigt splittrad.. Blev så stressad inombords igår kväll när jag körde hem från Kalmar, hann knappt köra 20 min förrän Mika började gallskrika och ville ha mat så fick ju stanna och amma henne. Då kände jag mig så ensam och lämnad kände mig inte ett dugg som en stark mamma som ja vill vara!. Men jag försökte ta det lugnt och gav henne mat och körde igen, tog väl typ 10 min sen började hon skrika igen och då var det bara att stanna igen som tur väl räckte det bara att ge henne nappen så var hon nöjd. Egentligen var inte situationen så jobbig utan tror det var ensamheten som kröp sig in på mig så kändes som att allt var 10000 ggr jobbigare än det var. Sedan kom man hem till sitt hus som var totalt beckmörkt och skulle packa in alla saker och ta in hund och barn m.m så ringer Johannes samtidigt och man bryter ihop som ett litet barn. Ville bara säga till honom att komma hem men vet ju så väl att han inte kan det och känns så dumt att göra honom orolig, han kan ju inte göra något åt att jag känner mig ensam här hemma. Jag är ju egentligen inte ensam har ju min underbara dotter och alla djuren men är såå jobbigt när allt vilar på mina axlar. Känner mig så lämnad här ute i skogen har ju ingen i min närhet ifall något skulle hända är väl det som känns värst. Innan behövde jag ju bara tänka på mig själv men nu har jag ju min dotter som jag ska ta hand om till varje pris. Det är ju faktiskt bara 2 veckor som jag behöver vara själv och så kommer han igen, jag borde egentligen bara ta det lugnt och låta saker ta den tid det tar, men just nu har ja väldigt svårt för det. Hoppas det blir bättre för varje dag som går.

Idag är lilla Mika redan 2 månader :) hon bara växer och växer mitt hjärta! I morgon är det dags att väga henne igen hon lär väl ha gått upp en massa som vanligt :).. Blir kul och se längden också, det förvånar mig inte om hon blir lång som sin far så blir det jag som blir den "lille" i denna familjen:).. Just nu ligger hon och sover så får väl försöka passa på att packa upp lite saker. Har iaf skickat efter inbjudningskorten nu få hoppas dom blir bra!.

Ha en bra dag!!

//Saaandraaaa


En liten del är kvar..

Ja nu har det gått några dagar sen man lämnade av mannen vid bussen, sällskapssjuk som man är så är man i Kalmar hos mor och far nu några dagar. Så än så länge ha man inte varit helt själv med Mika. Man blir ju så tafatt nu när man är van vid att Johannes är hemma och hjälper mig. Har ju varit så lätt nu när han har kunnat ta henne när man gör andra saker, så nu blir allt lite svårare och ta lite längre tid. Men man vänjer sig nog vid det också :) Har varit roligt att vara här ett tag nu iaf, har tagit mig tid att träffa lite gamla vänner t.ex. Ida som hon också är gravid nu och Jenny som har en son som är 7 månader nu. Känns verkligen som det är ett riktigt babyboom om man tänker på alla sina gamla vänner. Roligt att träffas och prata lite barn, det är min nya sysselsättning :).. Nu väntar jag bara på att mina KNA vänner ska sätta i gång och föröka sig lite :).. Tycker dom är lite svårstartade :) Neee det kommer väl med tiden anta jag!.
 <--- Jenny med sin söte son Oliver!

Nu ligger min underbara dotter här bredvid mig och sover igen, hon är så snäll och harmonisk om dagarna. Tycker det är lite gnälligt om kvällarna men med lite mys så brukar hon ge med sig. Är så glad att allt går så bra än så länge hon verkar trivas i sin tillvaro och jag älskar att vara i denna tillvaron:) Älskar verkligen att vara mammaledig och vara hemma med min lilla tös är såå mysigt! Så roligt att få se henne utvecklas dag för dag, tycker det verkar som det snart börjar bli dags för en liten vändning från rygg till mage få se om man har rätt :)
Ska på läkarundersökning med henne den 21 Oktober antar att det är samma som man gjorde på B.B. Det är väl typ dom ända tiderna man har att hålla reda på så är det till BVC.

 
<--- En vovve som också vill ha uppmärksamhet :)

Har lite planer på ullared med Tjejerna, är åter dags för lite julklappsinköp. Få se till att det verkligen blir julklappar köpta när jag är där uppe också. Brukar alltid ha lätt för att plocka på vagnen med massa saker till mig själv som kanske inte alltid är så genomtänkta. Det är så lätt att köpa saker på Ullared som man kanske inte egentligen behöver :).. Vi få se om jag kan hålla fingrarna i styr denna gången!.. 
Ser också fram emot Ladies Night som vi ska på med jobbet den 6 november tror verkligen det blir SUPER! Så händer lite roligt nu framöver i tiden! Få inte glömma att lilla Mika även ska döpas huuuu måste börjar planeraaa!!
Är mina käre sambo som är lite små seg på att ta tag i saker tråkigt nog:)..

Jahaaa det blir väl lat söndag tror jag med en massa repriser på tv, hade ju tänkt försöka träffa den kära släkten lite men dom är ju alla sjuka så det blev ingenting med det. Såå söker ni mig så hitta ni mig på en soffplats i Kalmar :)..

Ha det braaa!

///Saaandraaaa


Lyckaa

Idag har det äntligen varit en dag med lite sol tycker man har fått hålla sig inne nu ett par dagar regnat konstant hela tiden ju. Så idag fick det äntligen bli en lång promenad med Mika och Rocky. Tog faktiskt henne i bärselen denna gången och det gick jätte bra hon somnade efter 30 sec ungefär :).. Sen sov hon hela vägen i pappas famn så underbart att få se dom tillsammans på det viset. Man skiner verkligen upp som en sol! Sedan har det blivit lite städning och lugna favoriter :), Mika var så snäll att hon sov och t.om. hennes pappa hjälpte till utan tjat Väldigt imponerande Hhaha Så nu har man fått det gjort också. Resten av dagen händer nog inte särskilt mkt bli väl bara att ta det lugnt tror jag. Funderar på om man ska in och våldgästa dom lite på jobbet i morgon var ju ett tag sedan dom fick se min lille tösa bit ju. Dom gamla blir ju så glada när dom få se henne också ju är så roligt att se. Fick en massa äppeln av farmor och farfar nu när dom var och hälsade på igår så kanske t.om. kan baka en paj och ta mig så att dom går åt. Har lite bilder från i fredags:

   

   <--- The girlsss :)

Igår
fick jag faktiskt lite gjort med Mikas böcker har ju 2 st som jag klipper och klistra lite i :).. Har framkallat lite bilder som jag ha klistrat in i böckerna så blir nog étt fint minne när det blir färdigt. Man få försöka att inte glömma att ta kort är ju så roligt att ta fram och titta på sedan i framtiden. Tänkte jag skulle ta några kort och förstora upp och sätta i ramar som man kan ha här hemma. Allt tar bara så lång tid när jag ska göra saker:) Var inne på någon sida som hette Lifestone där man kunde ta avtryck på barnets händer eller fötter sen skicka i väg dom så gör de smycken med avtrycken i. Var så otroligt fint och hade varit jätte roligt att ha men det var en väldigt dyr historia kostade ju tusentals kronor så vet inte riktigt om det är värt att faktiskt. Var särskilt ett halsband som var till pappor som hade varit något särskilt att få ge Johannes i t.ex. Julklapp. Det tåls kanske att tänkas på!.

 <--------- Pappa och Mika lite trötta :)

 <--------- Här ligger vi och sprattla :)

 <----------- Lyckan i mitt liv :)


////Saaandraaaa


Växer så det knakar...

Igår tillbringade man kvällen på Olearys med sina kära arbetskamrater, det var hur trevligt som helst. Så roligt att få se allla och få en massa goa skratt. Var ju inte igår man kunde gå ut och äta gott och även få dricka något gott också:).. Självklart var man lite orolig när man skulle lämna lille Mika en hel kväll men det skötte pappa Johannes något otroligt bra så jag hade ju ingenting att oroa mig för. Fick honom att skicka ett sms då och då så jag kunde slappna av :). Ikväll är det Johannes tur att få gå ut och ro om sig själv lite så idag är jag och Mika själva. Men det är lika bra man vänjer sig för på torsdag åker Johannes ut igen så då är det dags för 2 veckors ensamhet. Vi har ju haft sådan tur nu att vi har kunnat vara hemma tillsammans så länge så får vara tacksam för det. Får utnyttja mina vänner av lite sällskap kanske, känns som man inte hinner träffas lika mkt som man gjorde förr. Så var självklart lite extra roligt igår när man fick umgås med sina kära vänner! Det känns som något saknas så fort man inte hinner prata och ses på ett tag. Det är ju faktiskt något speciellt när man har en GirlNight :)

I fredags morse var vi och vägde vår lille tös nu väger hon 5020 helt otroligt var hon växer! Allt går så bra och hon är så otroligt snäll har faktiskt inte märkt av någon magknip eller något annat nu på ett par dagar. Barnmorskarn sa att jag kunde ge henne lite ersättning om det blir så igen men tycker det värka som jag börjar får ännu mer mjölk för fylls på något otroligt snabbt nu så är nog inget problem med det. Hon är ju så otroligt söt nu när hon börjar bli mer och mer vaken, hon sitter och prata för fullt i sin babysitter när hon inte vill vara i famnen :).. <3
Börjar bli lite stressad med dopet har inte beställt några kort än måste verkligen ta tag i detta. Blir lite besviken när jag vet att inte alla tycker att hon ska döpas,verkar som det är att jag har en "fel åsikt " om detta. Jag har tråkigt nog så lätt att ta åt mig av vad andra tycker.

Var i skåne några dagar nu i veckan och hjälpte Johannes bror och hans familj och flytta så nu hoppas jag det är slut på flyttar känns inte som man har gjort något annat. Men är ju roligt när man kan vara en hjälpande hand. Roligt att få vara där nere och umgås med Mikas farmor och farfar, blir ju inte så ofta vi ses är ju 2 timmar emellan oss. Hittade iaf ett par mini badbyxor till lilla Mika när vi var i Skåne så tänkte jag skulle åka till varmbadhuset någon dag och se om hon vill ta sig ett litet dopp!. :)..

Måste bara önska min favorit Fia lycka till på sina Tripp på tisdag åker hon till teneriffa och jobbar så vet inte när jag se henne nästa gång :(.. troligen så hinner jag inte träffa henne innan hon åker. Kommer sakna henne något fruktansvärt, man vet ju inte när man ser henne nästa gång ju.Men jag hoppas du får otroligt roligt Fia du gör helt rätt att fly fältet :).. Glöm inte mig och Mika bara :)..

Nehee nu ska jag fortsätta med min mysstund med min lille dotter!

//Saaandraaaa


RSS 2.0