- ombytta roller

har precis försökt dricka en kopp med grönt te med en massa honung i för har hux flux fått SKIT ont i halsen, var det nu kom ifrån?!? Får verkligen hoppas att man inte börjar bli sjuk nu det orkaa jag inte med! hade jag orkat hade jag satt mig bilen och åkt och köpt några starka halstabletter men neeej den arbetande kvinnan är totalt slutkörd :D Stoppade i mig en massa halstabletter som Johannes hade med sig hem från sjön, tills jag upptäckte att bästföre datumet var : feb 09 så nu lär jag väl inte bara ha ont i halsen utan också snart ont i magen!! PUHU vad det är synd om mig idag!! Det är tur att jag och Johannes ha bytt rutiner i vårt liv, innan var det alltid han som kom hem från sjön och var helt slut och kunde somna på soffan kväll efter kväll.. helt plöstligt är det nu jag som ligger där och knappt kan hålla ögonen öppna vid tvn.. Plus att det nu är han som hänger tvätt, viker tvätt,städar,lagar mat, ta upp Mika,lägger Mika osv:) Snacka om att jag är imponerad, detta är 2000-talet det:) Nu är det kvinnan som kommer hem efter en hård arbetsdag och lägger upp benen på soffan och väntar på att bli serverad hahha Njaa kanske inte riktigt såå går det väl inte till här hemma men det är så roligt att se vilken kontakt pappa och dotter redan fått efter sådan kort tid hon känner sig redan så trygg i hans tillvaro! Hon är verkligen duktig på att anpassa sig efter olika situationer, han har ju trots allt varit borta en del och det tycker man ju skulle ställa till det lite men just nu går det ju verkligen över förväntan! fick verkligen bevis på det igår kväll när vi skulle lägga oss trodde jag skulle få lägga mig tidigt för engångsskull men då vaknar ju den lillaa och är hyperpigg, tror vi höll på säkert en timme med att få henne att sova mellan oss men inget gick! sen lägger Johannes henne på hans arm och det dröjer inte många minuter tills hon sover som en stock! Pappa och dotter är verkligen något speciellt det kan man inte säga något annat om♥

Gav oss iväg till wamöparken idag på dan efter jag hade slutat jobba, var ju trotsallt lite sol ute så man få passa på! Åkte in och köpte lite mat på subway och åkte ut där och satte oss och bara mös!! Självklart tittade vi på det lilla minizooet dom ha där, Mika blir ju så glad när hon ser en massa djur :)  Likadant med våra djur här hemma som hon snart ha slitit bort pälsen på, sen när dom går iväg börjar hon storböla :) Ja hennes vilja är det absolut inget fel på!





Ska se om jag kan få lägga mig på kudden snart hade behövt vara lite utvilad ska ju på min brors student på onsdag och jag har ännu inte köpt något verken i present eller att hänga över förvånade?:D Jag är då alltid ute i god tid med det mesta IRONI ! så känner att ja ha lite att ta tag i plus att man ha en arbetsdag till 12 i morgon :) Ha det bra gott folk!!!


- vad händer?

Hinner ju knappt andas så har jag jobbat en hel vecka och sen är det helg och sen är det söndag igen, huu nu är det dags för detta jobbigaa igen att sitta och känna ångesten på söndags kvällen för att det är dags att höra klockan ringa på måndags morgonen.. Man har ju ingen större lust att gå till jobbet nu längre när Mika finns i mitt liv vill ju vara hemma med henne man uppskattar ju sin lediga tid nu på ett helt annat sätt plus när man ska jobba helg men det måste jju tjänas ihop lite pengar till familjen så jag och Mika sen kan shoppa upp det ju:) Det är ju trots allt snart semester och snart dags för oss att bege oss till GRAN CANARIA ska bli så underbart! För här hemma verkar det ju inte än så länge inte visas några större sommar tecken! kan man inte få lite värme när höll på att bli insnöad i vintras och höll på att frysa ihjäl njee moder natur verkar just nu inte befinna sig på denna sidan av planeten! har suttit och funderat på hur dena flygresa ska gå? det är ju ändå 5timmar och Mika är ju ingen famn sovare så det kommer garanterat blir en utmaning men det ska vi väl läsa det också :) får ju ner till sol och bad, plus en massa upplevelser för vår lilla familj ♥

vad har man egentligen gjort denna helgen? Fick besök av lille Sara och hennes lille valp i fredagskväll så blev lite tacos kväll standard Mika var iaf inte alls på humör den kvällen vet inte riktigt vad det var med henne faktiskt men hon somnade inte förrän halv tolv verkade jätte orolig men har varit bättre nu så kanske var något hon ätit.. i lördags fick jag lite överskotts energi så tog faktiskt tag i min upp och nedvända altan så nu kan man stryka det från listan! Sedan på kvällen blev vi hembjudna till Helena och Staffan på middag och det passade perfekt för hade inte en aning vad vi skulle äta :) dom vet när dom ska ringa :) Idaag har det väl bara grejats lite här hemma och sen kom mor och far på eftermiddagen så slängde ihop en äppelpaj sen trotsade vi vädret och satt ute ooch åt! Mika fick också äta sin lunch ute fast blir ju med tjock kofta och mössa men finns ju inget dåligt väder bara dåliga kläder :)) har gjort morotspannkaka några gånger nu och det äter hon med god aptit! Sitter och plockar i sig själv med händerna kommer lite bredvid men duktig är hon iaf ♥
Berättade för ett tag sen för mor och far att Mika behöver en sulky vagn när vi ska åka till spanien ju, ja inte bara till det dåå :) det är ju lite smidigare både att förvara och att köra! tycker kombivagnen är väldigt klumpig, trodde inte jag skulle tycka det men man lär ju sig mer och mer! men iaf så hade dom tagit detta på största allvar och åkt och köpt en förtidig 1 års present till lilla Mikis en super fin sulky vagn!

Mika verkade trivas mkt bra:) Tack mormor och morfar!!

Det var en väldans skillnad att köra den såå lätt! Så skönt att ha det färdigt!Nu behöver vi ju en bilbarnstol också börjar bli lite panik med det så får se om man kan åka till babyproffsen någon dag nu i veckan och se om det finns någon! det är ju ingen billig historia så ha kollat lite på blocket också men vet i tusan vilken som är bra ju?! man blir lite smått förvirrad! Ska ta en titt på tv nu innan det blir att krypa ner i mina nytvättade sängkläder som har torkat ute så lär nog sova mkt gott inatt :)! Få avsluta med några bilder på min lille prinsessa!




jobbba jobbbaa..

jaa nu har man redan jobbat två dagar och ha bara två dagar kvar denna veckan sen är man tredagars ledig, måste ju säga att jag fick en väldigt smidig vecka att börja med och det kan kännas rätt skönt! men känns som man redan kommit in det igen tar inte många dagar innan det kommer kännas som om man aldrig varit borta...det verka som dom har saknat mig iaf och det gör ju saken lite lättare :) Man har ju verkligen haft turen att hamna på ett ställe där det bara finns underbar personal I Love them all :) men det är såå skönt att känna att man faktiskt få ha en dålig dag ibland och att det alltid finns människor där som bryr sig det gör det lättare att bege sig tillbaka efter en tid hemma! Och här hemma rulla allt på som vanligt Johannes och Mika ha nog fått en liten connection, vet inte varför jag oroar mig så när jag vet att han fixar det där galant! meen är väl mamma känslorna som kommer in där och att det inte blir riktigt på mitt sätt men hallå?!? han är ju faktiskt pappa och kan ju faktiskt sköta Mika minst lika bra som jag man får nog bara släppa på kontrollen lite :) Han tycker nog det är skönt att slippa mig som är där bakom hela tiden och säger vad han ska göra, men kunde inte låta bli att blanda vällingen i morse när jag gick och ställa fram gröten m.m .:) men det är väl en liten hjälpande hand iaf lr?:)

Johannes försöker natta Mika där uppe just nu, trodde hon var JÄTTE trött för hon satt occh gäspade för fullt när vi åkte hemifrån Sara och Gustav så tänkte att dåå kommer hon somna på 2 röda men ack så fel man hade nu bråkar hon för fullt antagligen övertrött... Var ute på saltö hos mina små vänner och tog en fika och sedan hade man lite tur med vädret så tog faktiskt en liten promenad ut till dragsö och åt en liten glass i solskenet! Riktigt skönt, det lilla kan verkligen göra mycket.. Sådant kan man verkligen uppleva som livskvalitet, gammal man låter nu men kanske är såå när man börja bli till åren och blivit mamma :)) man kan uppskatta sådana små saker mer och mer!

Rocky fick träffa deras lille söta valp Dexter för första gången idag och det gick ju rätt bra som ni ser :)

hmm vad var det jag skrev häromdagen såå lätt att söva ? ja det stämmer inte ikväll iaf så får gå upp och se om man kan få min lilla prinsessa att sova sin skönhetssömn! <3


- Skånee helg

Heej alla mina vänner och dom jag inte känner :D Här sitter jag och är lite allmänt trött efter helgens bravader, begav ju mig ner till Skåne i torsdags så åkte Johannes med tåget ner där istället så vi kunde få några dagar hos farmor och farfar man hinner ju inte åka ner där allt för ofta så kände att det var dags nu! kan ju säga att svetten praktiskt taget rann om mig eefter att jag hade packat in barn och hund och alla väskor o.sv.i bilen det är inte lätt att tänka på allt som ska med när man åker iväg några dagar ser ju ut som man ska vara i väg i flera månader.. men starka självständiga Sandra löste detta också så iväg kom vi iaf fick stanna två gånger bara och försöka fixa ett solskydd med hjälp av kläder för har ju glömt solskydden i min fars bil så stackars lille Mikis fick ju sitta och kisa såå man fick använda sig av det man hade :) Har iaf haft en jätte trevlig helg i skåne bara umgåtts med alla och ätit gott, är så när Mika har en farfar som praktiskt taget lagar Kock mat så man blir ordentligt bortskämd :) I lördags på förmiddagen så åkte faktiskt min lilla familj och jag i väg till skånesdjurpark, Mika och jag låg väl ungefär på samma nivå:) hon satt där och pekade i vagnen (som är hennes stora grej nU) och gjorde sina små ljud ifrån sig :) och jag sprang och runt och pekade på alla djuren, medans Johannes fick stå och skämmas vid vagnen :) mysigt var det iaf!!

 

Pappa och dotter gosa med djuren <3

såå rolig min sambo är han har deckat i soffan han var såå tvungen att sitta uppe och se en film men tyckte det blev väldigt tyst så nu ligger han och snozaa istället:) men det räcker gott och väl för mig är bara glad att han är här i min närhet ju! Det är det som stör mig så mycket att jag måste bege mig till jobbet i morgon för 1a gången på väldigt länge när mina älsklingar är här hemma men man kan ju trots allt inte få allt här i världen! såå det är bara att kämpa på snart har jag ju trots allt semester så vi få njuta då istället! så tänkte begee mig till sängs alldeles strax så man känner sig lite utvilad i morgon, hade nog såå rätt att Mika var i en period för ett tag sen när hon var så bråkig varenda gång hon skulle sova, nu helt plöstligt så har hon i flera dagar somnat direkt efter hon har ätit välling vid ca 20-21 tiden och sen för det mesta sovit fram till 07-08 tiden hon är ju en ängla unge:)



när hon sover :)<3
 


- hej och hå

Sitter man och klagar på att det inte kommer någon värme så idag när äntligen det kom lite sol så har jag tillbringat dagen med att städa och tvätta vadå hemmafru? meen det var ett måste tråkigt nog! men nu är min lilla röda stuga ren plus att tvättkorgen är tom och ha t.om. hunnit åka och hälsa på Sara och kika på hennes lilla valp Dexter säger bara det var kärlek vid första ögonkastet :) Man smälter ju som smör i solen när man tittar i dom där små valp ögonen Jööössses!!


Det var absolut inte sista gången han såg mig :)

Nu sitter man här med ansiktsmask, tog mig en liten rengörning av mig själv också när Mika hade somnat.. Skönt att få ta hand om sig själv lite ibland också så nu känner man sig fräsch igen! Så nu lär man sova gott inatt som man har hållt igång hela dagen! I morse fick ju Mika för sig att hon skulle vakna vid 5-6 tiden men efter lite välling och tittande på the voice så slocknade vid båda igen och sov till 9, det är tur att det bor en latmask i min dotter också! Kommer verkligen sakna att ligga och mysa med Mika såå på morgonen nu när man börjar jobba igen kommer ju inte vilja gå hemifrån men förhoppningsvis så rinner veckorna på snabbt så man kan gå på semester :)



Min lillle latmask :)

nee nu ska jag tvätta av det här innan man förbli blååå i ansiktet! NATTI NATTI


- tandisar

SÅÅÅ hektiskt livet kan vara ibland tycker det är saker varenda dag nu, hinner inte riktigt med kanske det som gör att man är lite allmänt förvirrad? huvudet hänger inte riktigt med i tempot och känner det även i ögonlocken som knappt vill hålla sig uppe.. borde verkligen lägga mig i tid ikväll har inte blivit så mkt av det nu den senaste tiden Fiaa har ju varit här och umgåtts med mig så då blir det ju att man sitter uppe ett tag och pratar om allt mellan himmel och jord eller bara ligger i varsin sida av soffan och tittar på den 4-kantiga burken..Ibland känner man ju för att sitta uppe en stund efter Mika har somnat så man hinner varva ner lite innan man somnar.. Mika är ju verkligen som en duracell kanin så fort hon har öppnat ögonen på morgonen såå är det full fart tills hon sover middag sen börjar det om igen:) att sitta i knät några minuter är bara att glömma! Här ska det röjas och rivas och bara upptäcka allt som bara går att få tag i !! Det är ju inte konstigt att hon sover så gott om nätterna så mycket energi som hon förbrukar under en dag, men det ska man ju vara evigt tacksam för.. Hade man blivit störd på nätterna så hade man nog aldrig orkat med att hålla det tempot som man gör på dagarna.. trött småbarnsförälder jaa det är jag nog nu! :) man ska känna att man lever :) Men om det snart kunde dyka upp lite sommar så kan man ju snart börja tillbringa lite mer tid ute och fylla dagarna på ett helt annat sätt än vad man gör nu..1 juni?? halllåååå jag börjar lixsom jobba snart det är väl säkert då värmen kommer sätta igång så man misssar massa sol, men då är det ju bara att sukta efter våran resa till Gran canaria inte långt kvar nu:))


Har ju varit och är fortfarande sådant problem med Mikas mage tänker inte sitta här och beskriva bajsproblemet men har ju pratat med bvc flera ggr och i fredags fick jag en tid hos läkaren med tydligen så trodde han att det var någon ospecifierad diarre som tydligen kunde ta 1 år innan det kunde stabliseras igen, skulle ha att göra med när dom börjar äta " riktig mat " men eftersom hon är glad och gå upp vikt så ska det inte vara några problem så förhoppningsvis kan jag lägga ner det projektet nu men tycker det ändå är konstigt att hon ska behöva skita sådär 6 gånger om dagen meen det går väl över inom en framtid.. lär ju inte vara sista gången man inte har en aning var det beror på eller vad man ska göra.. Men hon fortsätter iaf utvecklas för fullt, hon har sina tredje tand på utgång upptäckte jag idag sen förflyttar hon ju sig nu mellan möblerna, klappa händerna och igår när jag kom hem ifrån ullared så skiner hon upp som en sol och börjar peka på mig :))) ja en mamma är verkligen glad för det där lilllaa :) Det kommer ju saker nu lite dag för dag! Hon var ju hos sin gudmor/min moster igår när jag begav mig till ullared för att spendera mina pengar och då hade hon upptäckt vilket skåp hon hade kex i så hon hade suttit och pekat på skåpet och gjort massa ljud ifrån sig :) SÖTLÖKEN Hon kan konsten med att muntra upp sin mamma!  ♥

Ja som sagt var man uppe i ullared igår med vännerna mina och shoppade järnet! att göra av med pengar det har man då verkligen inga svårigheter med.. men fick en hel del sommar kläder inköpta till lille Mikis så nu är hennes garderob påfylld ännu en gång! Var roligt att få en hel dag med tjejerna man hinner ju trots allt inte träffas allt för ofta nu för tiden och nu när man snart börja jobba igen så lär det ju bli ännu mindre så man få passa på när man få hel dag alltid skönt att få prata av sig och skratta av sig med sina kära!

 
Jag med Elenas vackra brillor och sovande Fridhaa det var dom bilderna jag hade från igår:)

njjeee nu ska jag sätta mig vid tv en stund och tänkte fylla i lite i Mikas böcker känns som det är dags nu, hade behövt ta tag i min fotobok också meeeeen blir nog inte daaag...


RSS 2.0