- tålamod

Har precis fått min lilla prinsessa att sova efter en dust på skötbordet, inte särskilt trevligt för er att veta men var nog bajss i hela badrummet!! hur lätt är det egentligen att byta en bajsblöja på ett barn som hela tiden ska vända sig på mage??? spelar ingen roll vad jag gör, försöker ge henne saker att pilla med så länge men inget annat är mer intressant än att vända sig på mage när mamma står där med svettig panna och försöker få rumpan ren!!! tålamod är något som behövs då!! Men hon blev iaf ren til slut så nu ligger hon och nana gott i sin säng! Hon är verkligen i en period där man inte vet hur dags eller hur lång tid det ska ta och lägga henne! Har alltid varit så lätt att lägga henne om kvällarna men nu en period så har det verkligen varit ett bök varenda gång, men det beror säkert mycket på vad man har gjort om dagen och hur mycket hon har vilat men det går väl i vågor som det mesta gör... Hon verkar iaf lite gladare och piggare nu och det gör en orolig mammas hjärta ett par kilo lättare!

 

Var på jobbet idag en runda och hämtade schema är ju trots allt dags för allvaret snart igen, rättare sagt 2 veckor får ångest jag bara tänker på det! För ett tag sedan tyckte jag nästan att det skulle bli lite trevligt att börja jobba igen men just nu har jag inte ett dugg lust med detta!! beror säkert på att det börja bli värme nu och vem tusan vill jobba då? men får väl stå ut dom veckorna sedan ska jag ju gå på semester så blir ju bara en mjukstart till att börja med.. får väl gå dit och plåga mina arbetskamrater lite dom lär ju ha saknat ihjäl sig efter förvirrade Sandraa:) Helena med sin store mage var ju på jobbet idag med ju, helt sjukt vad hon växer! växte verkligen jag så fort ? Hon är ju så fin med sin mage så det inte är klokt! men den lille krabaten ville inte röra sig i mitt sällskap, meen "den" vet inte vad som väntar kommer få stå ut med mig sååå mkt iaf :).. man kommer ju knappt ihåg hur det kändes när Mika sparkade och grejade där inne men det vaaar en fantastisk känslaa som gav en små rysningar :) jaa man kan ju undra vart den tiden tog vägen?

Fick faktiskt lite gjort igår kväll och ännu mer idag så kanske blir någon ordning i röran här hemma snart, men tycker det inte ta lång tid efter man rensat så har man helt plötsligt lika mycket saker igen?! ibland kan man tror att någon snor mitt kort i smyg och går och handla en massa saker som jag inte egentligen behöver, hade iaf varit lite lättare om jag hade haft någon att skylla på men är ju trots allt bara Jaag själv som är extremt duktig på att köpa saker som jag just dåå i ögonblicket tror att jag behöver men sen ligger det bara och skräpa här hemma.. jag hoppas det är fler som känner igen sig:).. fyllde en stor svart säck idag med en massa kläder som jag var och lämnade till erikshjälpen så har ju faktiskt gjort en insats idag! En liten guldstjärna till mig!! Kan se om jag kan försöka hålla mig till min lista som jag ha skrivit när vi ska till ullared nästa vecka, vet iaf vad mina pengar går till denna månaden men förhoppningsvis tjänar man en liten hacka på att bege sig upp dit! Ne nu ska jag se om jag kan göra lite mer nytta, fast inget plock utan ska försöka leta upp ett par nya gardiner till köket så lite internetshopping står på schemat inte såå jobbigt :)

 



Nadja lockar Mika med en banan :) haha


- Var inte igår!

ja här är mamma Sandra igen kan förhoppningsvis hoppas på lite bättre uppdatering nu för tiden! Har varit i en sjukperiod nu så har helt enkelt varit en sinnessjukt trött mamma så har helt enkelt inte orkat göra annat än det som behövs men nu är iaf jag piggare medans Mika fortfarande har en väldigt konstig mage! Vet verkligen inte vad det är har försökt med allt som kan tänkas stoppa upp magen och känns som jag ha ringt BVC tusen ggr men hon säger att det troligen är en förkylning i magen, men hur länge kan det egentligen hålla på? Neee Oroliga mamman ska ringa imorgon igen såå det blir någon ordning på det häär någon gång! Vet inte om det är det hon är lite gnällig och orolig för eller om det är fler tandisar på gång för hon sover oroligt om nätterna plus att hon är så gnällig till och från och det är inte vanligt för att vara min Mika! Kryper runt här hemma och drar mig i byxorna för att jag ska lyfta upp henne i famnen, har nog blivit en lite gosegris nu sen hon var sjuk då blev det ju lite famnsittande, dom vänjer sig snabbt dom små liven :)

Måstee säga att hon lär sig massa saker nu bara på ett dagar, framförallt attt hon tar sig fram snabbt som tusan och river samtidigt ner allt i sin väg så här springs det framåt tillbaka hela dagarna :) Hon är ju såå söt när hon märker att det är på något speciellt ställe hon inte få vara dåå ökas krypväxeln samtidigt som hon gapskrattar när jag jagar henne, då kan ja inte låtaa bli att bara skratta med henne:))) Hon lärde sig klappa händer bara nu i helgen så nu gör hon det hela tiden både när hon är glad och ledsen, måste vara roligt att lära sig nyaa saker:) ♥

Justt nu ser det ut som en cirkus här hemma, fick konstigt nog lite extra energi innan så drog fram lite gamla babykläder och lite olika babysaker tänkte om jag kunde rensa ut lite här hemma samtidigt som man kanske tjäna en liten hacka! Johannes tycker det är dumt av mig att göra av med barnsakerna, man kan ju undra vad han har för baktankar egentligen?!?!  Isf är det hans tur att vara gravid nästa gång :) Neee skämt och sido mitt mål är ju faktiskt att försöka utbilda mig först, vissa skaffa barn efter dom har utbildat sig medans en annan gör det lite bakvänt men varför inte? tror nog jag ska kunna klara ut det också! Jag känner faktiskt mig riktigt sugen på att börja läsa snart, vill komma någonstans! man blir ju trots allt inte yngree, ibland känns det som 30 års krisen smyger sig på mig i för tid. Det är nog bara som jag är till person vill att det ska hända saker hela tiden, men har ju velat göra det sååå länge men det är också något som är typsikt mig kan inte riktigt får tummen ur röven ibland! :) men kanske kanske kanske snart!!

Ett tydligt bevis att allt tar extremt lång tid för mig är att jag köpte batteri till min kamera IGÅR!!! Har ju bara gått några veckor sen jag sa att jag skulle göra det men igår sååå har ju missat en massa tillfälle för fotografering nu men får väl ta igen det dom kommande dagarna så då blir det lite fotouppdatering på alla små grejer hon har för sig nu mitt lilla hjärta!! Tänke om jag skulle ta tag i röran som är här runt mig nu när Mika ändå somnade så tidigt få ser hur långt jag kommer innan ögonen ramlar ner till knänaa :))


En liten bild på min sockersöta tjej!





ligger på soffan och ha äntligen fått mitt...

foto140 (MMS)

ligger på soffan och ha äntligen fått mitt lilla hjärta att sova ! Hoppas att hon få sova nu och att hon vakna utan feber och lite piggare ! Medans en annan få hålla tummarna för att man inte ska vakna sjuk känner mig lite krasslig :( godnatt på er !


min lille sjukling !

foto135 (MMS)

min lille sjukling !


- Sjuk-t trött

Vet inte varför jag sätter mig här och skriver? Egentligen borde ja slänga mig i sängen igen nu när Mika sover för är så trött så det är helt sjukt!! Har nog aldrig upplevt riktigt trötthet förrän nu! Stackars lilla Mika är ju så sjuk, tror hon har fått allt för hon är genom förkyld, hög feber, kräks och skiter som en häst!! :D Hon får inte behålla någonting som hon äter, så har ju försökt göra allt för att få i henne så mkt vätska som möjligt men det är inte det lättaste.. Detta är nog första gången hon är riktigt sjuk, i söndags kväll var hon helt slut när febern var uppe på 39.7 och pendlade, hon låg bara i famnen och det är ju lite skillnad mot vad man egentligen är van vid, är ju inte alls någon famn-bebis annars :) Plus att hon alltid är full fart annars, såå ynklig är hon det lille livet!! Märkte själv innan när jag ringde BVC att mitt huvud inte heller var med längre, kunde ju för tusan inte ens hennes personnr. blandade ihop en massa siffror vet intee riktigt vad jag höll på med men som tur väl hade hon full förståelse att jag inte riktigt var som jag skulle :)

Känner att jag behöver min sambo nu!! Detta är ordentligt tungt är trött på ensamheten för denna gången!! Man orka inte hur mkt som helst själv så är det baraa!! Ibland önskar jag att jag hade min eller Johannes familj lite nämre så man bara kunde dyka upp där med Mika och få lite snabbt stöd! Nu är det ju en bra bit vart man än ska för någonstans! Hela tiden är det ju Snart är Johannes hemma igen Snart så blir Johannes pappa ledig Snaart så blir det bätttre!! men NUUU dÅ???? jag kan väl ändå inte hela tiden leeva i framtiden lr?  Fyy känner att ja blir så negativ när jag är sååhär trött!! Men det är lättare när man är 2 det är en sak som säker!!

Tror jag inte alls jag ha något intressant att berätta om dom senaste dagarna eller helgen, har bara varit sjuka! Inga bilder heller har jag än, var ju och köpte batteri men tror ni dom passade?!? Neee SÅKLART!!

undrar vart ni tagit vägen? Vart är det som fanns innan? Verka som att vissa bryr sig mer än vad andra gör och dom vissa, visar att man kan finnas där ändå trots svårigheter!! 
Behövde tala lite i gåtor kände jag men man slutar aldrig att bli förvånad!

Hade behövt något riktigt uppiggande just nu, man hade ju behövt komma ut men känns ju inte så lämpligt för lille Mikis, får hoppas detta går över snart!!

 

 


RSS 2.0