-Inne på 7 månaden-

När man har sådana här arbetsdagar när man börjar vid 1530 eller 1600 så känns det som man ska hinna med en massa saker, men det ända jag har hunnit är att äta frukost, hänga upp en tvätt, varit ute med rocky och diskat och nu är klockan redan 1320. Nu sitter jag och försöker stoppa i mig lite "lunch" och sen ska jag hinna ta rocky en runda till innan jag åker så han klarar sig till jag kommer hem. Det är tufft att göra allting själv! Men det är bara att kämpa på. Man blir lite gnällig när man bara blir tyngre också allting blir väldigt mycket jobbigare.Hade ju tänkt hälsa på Karlsson i dag i hennes nya lya, men tyvärr räcker inte tiden till idag så får försöka ta det en annan dag. Är ju nyfiken på hur hon har fått det nu tillsammans med hennes sambo:)

Neehee nu ska grejaa med resten innan det är dags för jobb igen..
////Saaaandraaaa




     När Lille Fia Tar Studenten! Sådant lyckligt ögonblick, man får verkligen ångest när man tänker på hur underbart det var att ta studenten. Synd man inte får återuppleva det ögonblicket.



Där inne bor det lille monstret som gillaar att sparka sin mamma rätt i revbenen! En väldigt rörlig filur den senaste tiden! ♥ Större och större blir man!


-Tiden springer i väg-

Jaa nu är det redan juni, sicken juni också detta ska kallas sommar! Det bara regnar och är fruktansvärt kallt jag hade hellre kallat det höst! Det är ju midsommar om 1 1/2 vecka får se om det blir en svensk tradition som innebär REGN REGN OCH ÅTER REGN. Hade ju varit trevligt med lite sol när vi ska vara massa folk här hemma och äta gott och leka en massa lekar :) I gott sällskap kan även jag få en trevlig midsommar utan att dricka en droppe alkohol. Får väl köpa mig ett par alko-fria öl så ska jag nog klara av detta:).. Kan inte förstå att det redan är sommar, känns som det var igår som jag upptäckte 2 streck på grav-pinnen och skrek på Fia om hon kunde ge mig beskrivningen på den "här grejen." :).. Minns det som det vore i går och det var nyårsdagen! Är mer än 6 månader sen nu. Det var verkligen svårt att ta in man trodde knappt det var sant och nu sitter man här flera månader senare och magen bara växer och hormoner bara sprudlar. Massa baby saker inhandlas men jag har ändå så svårt att förstå att jag ska bli Mamma, hur lång tid ska det ta innan jag förstå att det faktiskt ligger en bäbis där inne och gror som ett litet frö och bara väntar på att få komma ut i världen. Kommer jag inte att förstå det förrän bäbisen ligger på min mage och skriker i höga skyn? Jag längtar iaf något oehört efter denna lilla människa som jag inte vet om det är en han eller hon, hur den ser ut eller vad detta lilla pyre har för personlighet. Jag vet bara att h*n är en blandning av mig och Johannes. Jössses så overkligt är det! Jag ska bara jobba lite mer än en månad sen är det mamma ledighet som gäller för mig. Om jag lyckats få ihop alla papper som ska skickas in överallt, man blir ju lite smått förvirrad. Det är verkligen 1000 saker man ska ordna innan barnet ens ha kommit, kommer nog ta ett tag innan jag lärt mig alla fakta om detta med föräldrardagar hit och dit. Men sen kanske jag är ett proffs på det de vet man ju aldrig :)
Kan ju hoppas istället att jag blir ett proffs på att vara mamma istället!

Tråkigt nog fick Johannes åka ut på sjön igen för en vecka sen, ska vara ute 13 dagar. Hela tiden får  man tänka pengar, pengar och pengar. Men ibland känns det otroligt tråkigt att behöva utstå detta om och om igen. Visst efter några dagar känns det bättre och man börja vänja sig långsamt vid ensamheten. Men så fort Johannes kommer hem igen och man blir van att ha någon här hela tiden så mår man otroligt dåligt igen så fort han ska åka igen. Huuu Tungt är det!

Denna vecka är det mkt jobb som gäller, sen skulle vi se en bio på torsdag och kanske gå på loppis i Ronneby på söndag så jag ska nog kunna få tiden att gå dessa veckor också. Fyyy tyckte det precis lät som det började mullra ute, fyy Åska är det sista jag vill behöva utstå själv. Helst är ute i skogen alldeles själv usch då får jag nog krypa under sängen tror jag :).. Nehee nu ska jag titta lite på tv, kanske blir att man kryper upp mot sängen istället känner mig nog lite säkrare där :)

/////Saaaandraaaadeee....


RSS 2.0